Už jste vyzkoušeli Malou domů, zvýhodněné nákupy v celé řadě kategorií? Více informací

Vallejo - Game Color 72011 Gory Red 17 ml.


Skladem - odesíláme ihned

%

Vallejo
  • Vaše cena
  • Země původu:ŠpanělskoVlajka ES
  • Cena bez DPH:57.02
  • Běžná cena:
  • Kód výrobku:929872011
  • Dodavatel:Vallejo
  • Značka:Game Color
  • Hmotnost:30 g

128 akrylových barev pro fantasy figurky, modely a miniatury, speciálně navržených pro kovové a plastové povrchy pro použití štětcem.

Barvy Game Color jsou navženy tak, aby obsahovaly všechny nejčastěji používané odstíny ve fantasy světě. Díky nové pryskyřici jsou barvy skvěle přilnavé k plastu a kovu a jsou odolné proti poškrábání a oděru.

Barvy jsou snadno aplikovatelné a po zaschnutí jsou hladké a matné. Mimořádných výsledků je dosaženo díky pigmentu tam, kde je potřeba zvýraznit detaily na malé ploše. Barvy jsou odolné vůči světlu a po zaschnutí jsou zcela vodotěsné. Případné chyby mohou být odstraněny přímo při malbě vodou, nebo malým množstvím alkoholu.

 

Washe a inkousty

I zde je použita nová pryskyřice. Jsou určeny pro stínování a používání ve vrstvách. Aplikují se na základní nátěr. Washe a inkousty se vlévají do vnitřních záhybů a drážek, tím dochází ke ztmavení a rozbití jednolité plochy při zachování podkladového odstínu. Okamžitě přináší efekt. Mohou být smíchány s barvami Game Color a médii Vallejo.

 

Game Color Extra Opaque

16 odstínů akrylových barev Game Color obsahují velké množství pigmentů a tím bylo dosaženo krycí a neprůhledné barvy. Lze použít jako primery a základy.

 

Balení: 17ml plastová lahvička s kapátkem.

 

Barvy se doporučuje nanášet na předem ošetřený povrch základovou barvou (primerem). Barvy rychle schnou a vytvoří homogenní a samonivelační film, který zachovává i ty nejmenší detaily miniatury. 

Game Color představují mimořádnou přilnavost na všech materiálech jako je pryskyřice, plast, ocel a bílý kov.

Štětce a nářadí se čistí vodou, nebo pro to určeným čističem a restaurátorem štětců.

 

Doplňkové odkazy:

Ředidlo pro barvy

Zpomalovač schnutí

Čistič štětců

Oživovač štětců

Základové barvy - Primery